Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 02/11/2017

Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

LajmComments Off on Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

Më 20 dhe 21 tetor 2017 u zhvillua në ambjentet e shkollës austriake një trajnim teorik dhe praktik i mësuesve të Edukimit Fizik të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”