Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: September 2017

ERASMUS+ Projekt “FUTURE ROOTS”

LajmComments Off on ERASMUS+ Projekt “FUTURE ROOTS”

Më 24 korrik deri më 6 Gusht u zhvillua në Oirschot, Hollandë aktiviteti  “FUTURE ROOTS Erasmus+”  . Morën pjesë 30 te rinj nga Shqipëria,...   Read More

Kampin veror – “Goethe goes Grün”

LajmComments Off on Kampin veror – “Goethe goes Grün”

Ky ishte një projekt i Institutit Goethe për mbrojtjen e mjedisit dhe natyrës. Kishte 36 pjesëmarrës nga vende të ndryshme. Fluturuam në Ano Chora...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”