Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: July 2017

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2016 – 2017

Me 14 qershor u zhvillua festa e dhjetë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”