Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 14/06/2017

„Goethe goes Grün“

LajmComments Off on „Goethe goes Grün“

Ne kemi aplikuar në konkursin “Goethe goes Grün”, një konkurs internacional për nxënës nga 12-14 vjeç dhe kemi krijuar një video të shkurtër. Në...   Read More

Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjuhës gjermane në Vau i Dejës

Të premten, më 09.06.2017, iu dorëzuan pjesëmarrësve të kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare Vau i Dejës, çertifikatat e pjesëmarrësjes në kurs. Të...   Read More

Dita dedikuar konkurseve në IT

LajmComments Off on Dita dedikuar konkurseve në IT

Më 09.06.2017 u zhvillua për herë të katërt në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“). Nën drejtimin e...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”