Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 08/06/2017

Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

LajmComments Off on Bashkëpunimi midis Shkollës Austriake dhe Universitetit ” New York ” në Tiranë

Përmes ndërmjetësimit të Konsullit të Nderit Austriak z. Leqejza, u zhvillua më 06 qershor në shkollën austriake “Peter Mahringer” një takim me z.Andreas Galatoulas,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”