Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 06/06/2017

Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

LajmComments Off on Ditët e projektit në Lepushe – 9BC

Dy ditë çlodhje në fund të stresit shkollor dhe për më tepër, në peisazhin e bukur të Lepushës – u bë ëndrra për 9b...   Read More

Duke ecur në Tarabosh

LajmComments Off on Duke ecur në Tarabosh

Tetë nxënës të klasës së 9-të , u ngjitën të dielën, më 28 maj 2017 në malin shkodran. Pas dy orë e gjysmë ata...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”