Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: May 2017

Projekte të Austrisë në Shqipëri

LajmComments Off on Projekte të Austrisë në Shqipëri

Projektet për mbështetjen e Shqipërisë në fusha të ndryshme shteti austriak i ka nisur vite më parë, ndërsa sot ato janë të prekshme dhe...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”