Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 03/05/2017

Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

LajmComments Off on Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

Të premten më 28 prill, u zhvillua konkursi i leximit i këtij viti për nxënëset dhe nxënësit e klasave të 8-të. Juria përbëhej nga...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”