Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: March 2017

„Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

LajmComments Off on „Dita e Dyerve të Hapura 2017“ dhe gjysmëfinalja e YEA!

Më 29 mars 2017 u zhvillua në shkollën tonë „Dita e Dyerve të Hapura“ dhe gjysmëfinalja e planeve të biznesit. Kjo ditë u organizua...   Read More

Të dashur prind, të dashur nxënës!

LajmComments Off on Të dashur prind, të dashur nxënës!

Më 18 mars fillojmë me regjistrimet për vitin e ri shkollor 2017/2018. Më 29/03/2017 shkolla hap dyert për të gjithë të interesuarit për të...   Read More

HAPJA E SALLËS SË RE TË GJIMNASTIKËS!

LajmComments Off on HAPJA E SALLËS SË RE TË GJIMNASTIKËS!

Ambient i ri – shtysë e re! Të enjten, më 9 mars, u hap nga drejtori Mag. Josef Fasching palestra e projektuar rishtazi. Sallës...   Read More

Festa e 7 dhe 8 Marsit në shkollën tonë

LajmComments Off on Festa e 7 dhe 8 Marsit në shkollën tonë

Me rastin e festave të 7-8 Marsit, në Shkollën Austriake “Peter Mahringer” u organizua një aktivitet nën drejtimin e mësueseve Brunilda Kapcari dhe Irma...   Read More

Marrëveshje me Muzeun Kombëtarë të Fotografisë Marubi për të kryer praktika

LajmComments Off on Marrëveshje me Muzeun Kombëtarë të Fotografisë Marubi për të kryer praktika

Më 3 Mars 2017 u zhvillua një takim në ambjentet e muzeut, në praninë e drejtorit të muzeut Lucian Bedeni, Rektori i Universitetit të...   Read More

Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

LajmComments Off on Konkursi i gjuhës gjermane për klasën e 10-të

Të premten, 10 mars 2017, u zhvillua konkursi i përvitshëm i gjuhës gjermane për klasat e 2-ta në shkollën tonë. Të 4 kandidatët e...   Read More

KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

LajmComments Off on KONKURSI I GJUHËS GJERMANE –KLASAT e 9ta.

Të gjithë i njohin yjet e filmit dhe muzikës, por kush i njeh yjet e gjuhës gjermane në shkollën tonë? Më 28 shkurt 2017,...   Read More

Karnevale në Shkodër

LajmComments Off on Karnevale në Shkodër

Ditën e diel, datë 26.02.2017 u organizuan Karnevalet në qytetin e Shkodrës. Shoqata kulturore teatrore“ Zef Jubani „ në bashkëpunim me Bashkine e qytetit...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”