Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: February 2017

Ekskursion në liqenin e Komanit

LajmComments Off on Ekskursion në liqenin e Komanit

Një ditë me diell jashtë, larg nga shkolla dhe mësimi – bën që zemra e nxënësit të rrahë shpejtë. Më 8 shkurt 2017, klasa...   Read More

Shkollimi në Gjermani

LajmComments Off on Shkollimi në Gjermani

Çfarë është trajnimi profesional? Nëse doni të kualifikoheni direkt për një profesion të vendosni për një trajnim të tillë. Një ofrues trajnimi mund të...   Read More

Të ushqyerit shëndetshëm – Projekti -Të hamë supë Janar – Shkurt 2017

LajmComments Off on Të ushqyerit shëndetshëm – Projekti -Të hamë supë Janar – Shkurt 2017

Për të sensibilizuar nxënësit për një dietë të shëndetshme, u zhvillua në janar dhe shkurt 2017 një projekt për për klasat 8-ta dhe të...   Read More

Dita e Projektit në Bunk’Art

LajmComments Off on Dita e Projektit në Bunk’Art

Më 08.02.2017, klasa 9a u gëzua për një udhëtim në Muzeun “Bunk’Art” në Tiranë. Muzeu i hapur në pranverë 2016, prezanton për herë të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”