Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 28/10/2016

Vizitë nga Vorarlberg

LajmComments Off on Vizitë nga Vorarlberg

Sot vizituan shkollën austriake z.Wolfgang Rothmund, inspektor i arsimit të rrethit si dhe znj. Helga Bellak-Rothmund dhe Katharina Pola-Jagg dhe z. Jürgen Bodlak, drejtorë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”