Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 13/10/2016

Dita sportive

LajmComments Off on Dita sportive

Ndryshe nga vitet e tjera, këtë vit dita sportive u zhvillua në një formë krejtësisht tjetër. Ishte një ndërthurje e ecjes,lojërave popullore dhe njohjs...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”