Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 06/10/2016

Takimi i mësuesve të gjuhës gjermane 2016

LajmComments Off on Takimi i mësuesve të gjuhës gjermane 2016

Nga 30.09 deri më 01.10.2016 u zhvillua në Pogradec takimi i përvitshëm i shoqatës shqiptare të mësuesëve të gjuhës gjermane. Është hera e dytë...   Read More

Dita europiane e gjuhëve të huaja

LajmComments Off on Dita europiane e gjuhëve të huaja

Më 26 shtator 2016, në ditën europiane të gjuhëve të huaja, nxënësit Agli Golemi, Anis Shkembi, Klevis Salja dhe Mariel Hajdari (klasa 3b) ishin...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”