Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: September 2016

Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

LajmComments Off on Festa e fundvitit dhe ceremonia e diplomimit të maturantëve 2015 – 2016

Me 16 qershor u zhvillua festa e nëntë e fundvitit në shkollën austriake „Peter Mahringer“. Me prezencen e shumë të ftuarve të nderit, përfaqësuesve...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”