Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 05/10/2015

Ceremonia e hapjes ekspozita “Marubi reloaded”

Me 30 shtator 2015 u çel në shkollën austriake nga z.Mag. Wolfgang Stelzmüller, sekretar i përgjithshëm në Ministrinë Austriake të Arsimit dhe në prani...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”