Z. MinR Mag. Habelt viziton kursin “Bardhaj”

LajmComments Off on Z. MinR Mag. Habelt viziton kursin “Bardhaj”


Pas përfundimit të seminarit për mësuesit e gjuhës gjermane më 11 maj 2018, z. MinR Mag. Norbert Habelt vizitoi edhe projektin “Gjermania në Shqipërinë e Veriut” – në kursin e hapur këtë vit në Bardhaj. Njëzet nxënësit ishin shumë të lumtur kur në përfundim të kursit z. MinR Mag. Norbert , në praninë edhe të drejtorit të shkollës, z.Fasching, drejtueses së projektit Mikela Lekaj, koordinatorit të gjuhës gjermane Markus Offner, Mag. Jürgen Ehrenmüller, mësueses Rita Vuksani dhe nëndrejtorit të Shkollës Fillore Bardhaj, u dorëzoi atyre çertifikatat e pjesëmarrjes.
Faleminderimet shkojnë për Ministrinë Federale të Arsimit, Shkencës dhe Kërkimeve, BMBWF, e cila edhe këtë vit financoi projektin “Gjermania në Shqipërinë e Veriut” .

14.05.2018 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”