Punonjës

Drejtoria

Mag. Josef Fasching

Drejtor

Lënda:
Informatikë

  Sidita Bazhdari, MPa

  Nendrejtoresha

  Lënda:
  Gjermanisht

    


   Mësues/e shqiptar/e

   Biba Brunilda

   MËSUESE

   Lënda:
   Gjuhe Shqipe dhe Letersi

    Gjysepina Celi, MSc

    Mësuese

    Lënda:
    Kimi

     Brilanda Fishta Sulejmani

     Perkthyesja e shkolles

     Lënda:
     Gjermanisht

      Ana Gjelaj

      MËSUESE

      Lënda:
      Fiskulturë

       Gjerga Lindita

       MËSUESE

       Lënda:
       Biologji dhe kimi

        Erjola Duraku

        Asistente e drejtores

        Lënda:
        Gjuhë germane

         Irma Memçaj

         MËSUESE

         Lënda:
         Gjuhë shqipe dhe Letërsi

          Mikela Lekaj

          MËSUESE

          Lënda:
          Gjermanisht

           Denisa Nelaj

           MËSUESE

           Lënda:
           Gjuhe angleze

            Loreta Prela

            MËSUESE

            Lënda:
            Matematikë

             Lindita Sala

             MËSUESE

             Lënda:
             Matematikë

              Marilda Shala, MPa

              Asistente e drejtores

              Lënda:
              Gjermanisht

               Fiorela Tahiri

               MËSUESE

               Lënda:
               Gjeografi dhe Histori

                Nefail Zhejani

                MËSUES

                Lënda:
                Fiskulture(Djemte)

                 Bernadina Shahini

                 MËSUESE

                 Lënda:
                 Gjuhë shqipe dhe Letërsi

                   


                  Mësues/e austriake/ë

                  Frenk Kasmi, MSc

                  MËSUES

                  Lënda:
                  Informatikë

                   Mag. Florian Offner

                   MËSUES

                   Lënda:
                   Informatikë

                    Bekim Alibali, MA

                    MËSUES

                    Lënda:
                    Informatikë

                     Dr. Thomas Aigner

                     MËSUES

                     Lënda:
                     Gjuhe germane

                      Mag. phil. Margit Brückner

                      MËSUESE

                      Lënda:
                      Gjuhe angleze

                       Mag. Karl Heurix

                       MËSUES

                       Lënda:
                       Gjuhe germane

                        Mag. Maria Hönigsberger

                        MËSUESE

                        Lënda:
                        Gjuhe gjermane

                         Ing. Özkan Öntürk, BSc

                         MËSUES

                         Lënda:
                         Informatikë

                          Mag. Eva Kailbauer

                          MËSUESE

                          Lënda:
                          Matematikë

                           Mag. Emirjola Plaku, BSc

                           MËSUESE

                           Lënda:
                           Informatikë

                            Hajro Plaku

                            MËSUES

                            Lënda:
                            Informatikë

                             MMag. Andreas Kucher

                             MËSUES

                             Lënda:
                             Informatikë

                              Mag. Gernot Scheffknecht

                              MËSUES

                              Lënda:
                              Ekonomi

                               Mag. Rotraud Schrempf-Morawetz

                               MËSUESE

                               Lënda:
                               Gjermanisht

                                Christoph Schratt, MSc

                                MËSUES

                                Lënda:
                                Informatikë

                                 Ing. Iyad Shalaldeh, MSc

                                 MËSUES

                                 Lënda:
                                 Informatikë

                                  Mag. Gerlinde Tagini

                                  Drejtore nga 09/2008 deri 01/2017

                                  Lënda:
                                  Ekonomi Ndërmarje

                                   MMag. Markus Offner

                                   MËSUES

                                   Lënda:
                                   Gjermanisht

                                    Mag. Nelsi Pelinku

                                    MËSUESE

                                    Lënda:
                                    Gjuhe angleze

                                     Dipl.-Ing (FH) Dominik Stocklasser MSc.

                                     MËSUES

                                     Lënda:
                                     Informatikë

                                       


                                      Punonjës të shkollës

                                      Pjetër Drrasati

                                      Rojë

                                       Blerina Halili, MPa

                                       Financa

                                        Ehad Kraja

                                        IT, Administratori i rrjetit

                                         Nikolin Murrizaj

                                         Kujdestari i shkollës

                                          Françeskina Noga

                                          Sanitaret

                                           Drande Gjoka

                                           Sanitaret

                                            Roza Zaguni

                                            Sanitaret

                                              


                                             © 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”