Monthly Archives: November 2017

Fushata kombëtare e të lexuarit në muajin nëntor

LajmComments Off on Fushata kombëtare e të lexuarit në muajin nëntor

Në kuadër të fushatës kombëtare të të lexuarit, shkolla austriake “Peter Mahringer”, në bashkëpunim me bibliotekën “Marin Barleti” dhe Drejtorinë Rajonale të Kulturës Kombëtare,...   Read More

Dita sportive

LajmComments Off on Dita sportive

Tashmë është bërë traditë që në shkollën tonë një herë në vit të zhvillohet dita sportive, e cila organizohet nga dy mësuesit e “Edukimit...   Read More

Aktiviteti i shkollës me rastin e festës kombëtare të Austrisë

LajmComments Off on Aktiviteti i shkollës me rastin e festës kombëtare të Austrisë

Si çdo vit, edhe këtë vit u zhvillua një aktivitet me rastin e “Ditës Kombëtare të Austrisë”, ku morën pjesë drejtoria, të gjithë mësuesit...   Read More

Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

LajmComments Off on Trajnimi i mësuesve te Edukimit Fizik të Shkodres

Më 20 dhe 21 tetor 2017 u zhvillua në ambjentet e shkollës austriake një trajnim teorik dhe praktik i mësuesve të Edukimit Fizik të...   Read More

© 2016 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”