Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 23/12/2016

GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

LajmComments Off on GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

Shkolla Austriake ju uron GEZUAR KRISHTLINDJET DHE VITIN E RI 2017!

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”