Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 06/06/2016

Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

LajmComments Off on Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

Pushime lëvizore në mësim Lëvizja përmirëson vëmendjen dhe motivimin. Nxënësit mund të përqëndrohen më mirë mund të mësojnë më lehtë. Pas një pushimi lëvizor...   Read More

IT Challenge Day

LajmComments Off on IT Challenge Day

IT Challenge Day Më 27.05.2016 u zhvillua për herë të tretë në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“)....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”